Snøen ligger enda tett her oppe på fjellet, og minusgrader på nattestid skaper gode skiforhold. På dagtid kan vi forvente oss tosifrede plussgrader i solveggen. Uansett om man skal slappe av ved hytteveggen, ut i løypene eller opp i bakkene er det altså bare å glede seg.

Løypeforhold

Milevis med nypreparerte løyper strekker seg ut over det skjønne landskapet i Trollheimen. Visste du at det er liveoversikt over hvor løypemaskinen jobber på skisporet.no? Du kan altså jakte de aller ferskeste sporene i området – om du vil det.

Nypreparerte skiløyper på Nerskogen

Nypreparerte skiløyper på Nerskogen

Turmuligheter

Nerskogen er et eldorado for alle som drømmer om uberørte vidder og villmark. I området mellom Nerskogen og Trollheimen finner du et sammenhengende nord-sør terreng som gjør at du kan gå milevis på ski i samme løype. Totalt gir det et løypenett på omtrent 12 mil med kobling videre mot Oppdal. Så her er det bare å smøre skiene og pakke sekken full med appelsin, toddy og Kvikk Lunsj.

[parallax]

Nedoverski

Også i skianlegget meldes det om gode forhold. Nerskogen Skisenter holder åpent hver dag i påsken mellom 11 – 17. Alle bakkene er åpne – så her er det bare å ta heisen til toppen og kjenne vinden suse i ansiktet på vei ned.

Nerskogen Skisenter - Foto Siri Kulseng Wikan

Nerskogen Skisenter – Foto Siri Kulseng Wikan

Usikker på hvilken skiløype du skal velge i påsken?

Nerskogen Løypeforening sine nettsider finner du også oppdaterte løypekart, og på Nerskogens egen nettside finner du annen nyttig informasjon om området.

Alle vi i Lundhytta ønsker deg en riktig god påske!

[parallax bottom]