Tilbyr Lundhytta kun ferdige modulhytter, som vist på nettsiden?

Vi bygger det kunden vil ha! Modulhyttene du finner på nettsiden er et utgangspunkt for inspirasjon. Hver enkelt hytte tilpasses etter kundens ønsker og behov – og vi strekker oss langt for at du skal sitte igjen med drømmehytta når du overtar nøklene.

 

Bygger dere kun fjellhytter, eller sjøhytter og andre fritidshytter også?

Lundhytta bygger primært hytter på fjellet, men hvis din drøm er en hytte ved sjøen, fikser vi det. Vi bygger det du vil ha – der du vil.

Alle hyttene våre kan tilpasses etter plassering og omgivelser, for eksempel en stavlafthytte på fjellet eller en fritidshytte ved sjøen.

Sjekk ut våre hyttemodeller

 

Hvilke typer hytter bygger dere?

Vi har lange tradisjoner med stavlaft og har i over 30 år levert tradisjonelle stavlafthytter til våre kunder. I løpet av årene har vi også spesialisert oss på andre byggemetoder og leverer i dag hytter i alle former, stiler og fasonger. Særlig bindingsverk og stavlaft er populært.  

Uansett om du vil ha en nøktern sportshytte, en moderne fjellhytte eller en romantisk stavlafthytte, tilpasser vi byggestilen etter dine ønsker.

Synes du det er vanskelig å se for deg drømmehytta? Ta en titt på våre hyttemodeller og la deg bli inspirert!

Kanskje finner du drømmehytta her?

 

[parallax]

 

Hvor mye koster det å bygge hytte med Lundhytta? 

Prisen på en hytte fra Lundhytta vil naturligvis variere fra prosjekt til prosjekt. Hvilken størrelse skal hytta ha? Ønsker du mange tilvalg? Hvor skal hytta ligge?

Felles for alle hyttene våre er at de krever lite vedlikehold. Investerer du i en hytte fra Lundhytta får du en hytte som varer lenge og som er av god kvalitet. Vi leverer alt-i-ett-løsninger som sparer deg for unødvendige kostnader. En solid grunnpakke inkluderer planlegging, byggeprosessen, spesialtilpasning av hytta – og litt til.

Kontakt oss for å få en prisvurdering på din hyttedrøm

 

Hva er en stavlafthytte?

En stavlafthytte kjennetegnes av flettede tømmerstokker og utskjæringer. Med stavlafthytte fra Lundhytta får du en tradisjonell hytte som krever lite vedlikehold, har godt inneklima og lang levetid – en god investering for fremtiden.

Visste du forresten at alle stokkene i en stavlafthytte fra Lundhytta laftes for hånd?

Les mer om stavlafthytte her

 

Hva er en bindingsverkhytte?

Bindingsverk er en av de vanligste og rimeligste byggeteknikkene for hytter, og består av en reisverkskonstruksjon med isolasjon og kledning.

Velger du en bindingsverkhytte fra Lundhytta får du et bredt spekter av valgmuligheter når det gjelder utforming – dette er nemlig den mest fleksible hyttevarianten. En bindingsverkhytte er svært godt isolert, enkel å innrede og gir velges ofte av de som vil ha mest mulig utnyttelse av arealet sitt.

Les mer om bindingsverkhytte her 

 

[parallax]

 

Hva er en funkishytte?

En funkishytte bygges i bindingsverk og har et moderne preg, med rette linjer og store flater.
Funkishytter har ofte store vindusflater som gir mye lys innvendig, og et design som står i stil med området rundt hytta.

Les mer om funkishytte her

 

Tilbyr Lundhytta bygging av anneks til hytte?

Ja, Lundhytta leverer hytteanneks – både som tilbygg og som fullverdig hytte.

Et hytteanneks er gjerne et ekstrabygg som er mindre enn selve hovedbygget. Annekset kan for eksempel brukes som bod, oppbevaringsplass eller til overnatting – perfekt når du trenger litt ekstra plass. Lundhytta tilbyr også hytteannekser som kan brukes som en komplett liten hytte.

Les mer om hytte-anneks her

 

Hva er inkludert i en nøkkelferdig hytte? 

En nøkkelferdig hytte er en innflyttingsklar hytte. Når hytta er ferdig, kan du ta med deg møblene dine og flytte rett inn. Alt av kjøkken- og baderomsinnredning, vanntilførsel, varme, elektrisitet og fastmonterte løsninger er på plass.

Alt du trenger å gjøre er å komme deg på plass og begynne hyttelivet!

Flere grunner til å velge nøkkelferdig hytte fra Lundhytta

 

[parallax]

 

Hvilke steder kan Lundhytta bygge hytte for meg?

Lundhytta har verksted på Nerskogen i Rennebu og kjernevirksomheten vår er i Midt-Norge. Vi er fleksible med levering av våre hyttemodeller og tilpasser oss både omgivelser og ønsket beliggenhet.

Synes du det er vanskelig å finne den perfekte hyttetomta? Da har vi flere populære hyttefelt du kan velge mellom! Fortell oss dine behov så hjelper vi deg med å finne drømmetomta.

Full oversikt over våre flotte hyttefelt!

 

Hvor lang tid tar det å bygge en hytte?

Tiden vi bruker på å bygge en hytte vil variere ut ifra størrelse på hytta, byggestil, plassering og hvilke tilvalg kunden ønsker. Hele prosessen – fra planlegging til ferdig hytte – vil kunne ta alt fra tre måneder til ett år.

Vi hjelper deg i gang med prosessen – fra planlegging til gjennomføring!

 

Når bør jeg kontakte Lundhytta?

Er du klar for å realisere hyttedrømmen? Vil du få en smakebit av hyttelivet og besøke oss? Kanskje søker du inspirasjon? Uansett hvor i prosessen du befinner deg og hva du lurer på, er det bare å ta kontakt.

Hos Lundhytta er døra alltid åpen – vi slår gjerne av en prat!

Ta kontakt da vel!