Vi vet at beliggenhet er viktig, og at valget mellom utallige hyttetomter kan være en krevende prosess. Drømmehytta er ikke bare kvaliteten på materialet og måten den er bygd på, den er summen av alt rundt også: Avstand til nærmeste nabo, tilgang til fasiliteter og dine favorittaktiviteter, ankomst, og ikke minst mulighetene tomta gir for å kunne bygge nettopp din drømmehytte.

På vakre Nerskogen i Trollheimen disponerer vi flere hyttefelt, og vi viser dere gledelig rundt. Nerskogen er et flott område og stiller med alt man måtte trenge til å ha ei hytte hele året gjennom. Mange av Lundhyttas hytteeiere ble begeistret av området allerede ved sitt første møte med Nerskogen, og vi vil gjerne få lov til å vise dere rundt her også.

[parallax]

Har du allerede funnet drømmetomta?
Vi hjelper også til med hyttetomter andre steder – enten det er på Oppdal, i Rennebu, på Berkåk, eller kanskje du har sett deg ut et helt annet sted. Vi kjenner nærområdet vårt godt, og vi kjenner faget vårt godt. Med 30 års erfaring er dette noe vi virkelig kan og brenner for.

Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper deg med å komme ett sted nærmere hyttedrømmen.
Til kontaktsiden