Med våre nøkkelferdige hytter får du:

Kjøkken- og baderomsinnredning fra Fossline

Alt av fastmonterte løsninger er ferdigstilt

Vanntilførsel

Elektrisitet og varme

[parallax]

Skreddersydd for deg

Om du ønsker deg en skreddersydd og innflytningsklar hytte tar vi i Lundhytta ansvaret for hele prosjektet, fra A til Å. Vi leverer nøklene, så kan du bare ta med deg møblene og familien inn.
Vi har erfaring med alt fra hyttetomter og tegninger, til offentlige godkjenninger, håndverkere og bygging. Vi ordner alt. Du får akkurat den hytta du ønsker deg.

Enten du kommer til oss med blanke ark, egen hyttetomt, eller en klart beskrevet drømmehytte –hjelper vi deg med hele prosessen frem til hyttedrømmen er realisert – og du står med nøklene i hånda.

[parallax]

Tilpasning

Alle Lundhytter er unike. De er skreddersydd dine ønsker og din families behov. For å gjøre det enkelt for deg har vi et stort antall hyttemodeller som du kan velge å bruke som utgangspunkt.

Når grunnlaget er lagt følger vi opp med akkurat de tilpasningene og den innredningen du ønsker deg. Plassering og utforming av kjøkken, bad og soverom, eller vinduer og materiell – alt kan tilpasses dine preferanser. Trenger du råd er vi selvfølgelig der med deg hele veien. Du velger selv hvor mye du ønsker å delta i prosessen.

Vi sørger for at sluttresultatet er et kvalitetsbyggverk – laget helt etter dine behov.

[parallax]

Tomter

Vi i Lundhytta er godt kjent i lokalområdet og hjelper deg med å finne den beste beliggenheten for hyttetomten din. Det er mange attraktive områder å velge i. Området rundt hyttetomtene i Trollheimen byr på mange turmuligheter i frodig og majestetisk natur.

Byggemetode

Lundhytta er ikke som andre hytter. I hver eneste vegg sitter det lokal historie og håndverkertradisjoner. Vi jobber med kortreiste råmaterialer, og våre dyktige og erfarne snekkere har alltid et bevisst forhold til de egenskapene og særpreget den enkelte hytteeieren ønsker seg.

Alle Lundhytter bygger på solid og tradisjonsrik byggeteknikk. De siste tre tiårene har vi vokst fra å være en liten familiebedrift som kun drev med lafting, til komplett leverandør av nøkkelferdige hytter, med over 20 snekkere i arbeid.

Vi følger alltid strenge kvalitetskrav og benytter trevirke av høy kvalitet. Hos oss er alle hellig overbevist om at man også får en overlegen estetikk med trevirke fra skogene nærområdet.
Våre snekkere har selvfølgelig også kompetanse på moderne byggemetoder, og vi tilpasser hver eneste hytte i et bredt utvalg materialer, tilpasset vær, terreng og klima.

Kontakt oss i dag, så avtaler vi veien videre.
Til kontaktsiden

[parallax bottom]