Beliggenhet

Hytta ligger i Nerskogen Hyttegrend med flott utsikt over Nerskogen og med Trollheimen som nærmeste nabo.
Området er barnevennlig og er ypperlig med tanke på muligheter for turer i skog og mark, enten du har med fiskestang, langrennski, fjellsko eller sykkel.
På vinteren er det preparerte skiløyper ca. 300 meter fra hytteveggen. Butikk og kafe ligger i umiddelbar nærhet fra hytta. Det er også kort vei til Nerskogen skisenter.

[parallax]

Adkomst/tomteforhold

Dersom du kommer nordfra (via Granasjøen) er avkjøringen til Nerskogen Hyttegrend på høyre hånd ved Jokerbutikken på Nerskogen. Kjør veien ca. 400 meter oppover lia og hytta ligger i stikkveien på høyre hånd.

Dersom du kommer sørfra (fra Oppdal) tar du av riksvei 70 på Vognill og kjører Nerskogsveien forbi Skarvatnet. Ca.1 km etter du har kjørt inn i Rennebu kommune og 20,3 km fra Vognillkrysset finner du avkjøringenpå venstre side (v/jokerbutikken) følg veien ca. 400 meter opp lia og hytta ligger i stikkveien på høyre hånd.


Innhold

1 etasje: Gang, 3 soverom, bad, stue, spisestue/kjøkken og 2 stk. utvendige boder.
Hems: Oppholdsrom og 2 stk. kott.


Standard

Stue, spisestue/kjøkken: Berry allock laminatgulv med gulvvarme. Beiset panel på vegger og i takhimling. Kjøkkeninnredning i sortmalt shaker fra Foss snekkeri.

Soverom 1,2 og 3:
Berry allock laminatgulv. Beiset panel på vegger og i takhimling.

Bad:
Oppvarmet flisgulv med sokkelflis. Baderomsplater på vegger og beiset panel på vegger i takhimling. Dusjhjørne, vegghengt toalett og baderomsinnredning med helstøpt servant, samt overskap med speil og lys. Badet har opplegg for vaskemaskin.

Gang:
Berry allock laminatgulv med gulvvarme. Beiset panel på vegger og i takhimling. Hemstrapp i beiset furu.

Hems:
Berry allock laminatgulv. Beiset panel på vegger og i takhimling.

Utebod 1 og 2:
Uisolerte utvendige boder med skråhimling.


Se Finn-annonse

Kontakt:

Leif Jonny Lund
Salgsleder
72 42 64 90 / 906 56 192
leif@lundhytta.noSe filmsnutt fra Nerskogen: Hjemme på fjellet