Nå åpnes det for salg av tomter i det spektakulære hyttefeltet Ørnkjell.

— Alle tomter med denne typen utsikt og plassering i Trollheimen er solgt for lengst. Vi nærmer oss også et metningspunkt på antall slike områder som det kan bygges i – så dette kan være en sjanse som ikke kommer på nytt i vår generasjon, sier salgsleder Leif Jonny Lund i Lundhytta.

 

 

Hyttefeltet Ørnkjell ligger helt i utkanten av Nerskogen, med utsikt over Minilldalen – og omkranset av hele Trollheimen. Den unike plasseringen er mye av grunnen til at interessen er skyhøy for tomtene.

Fra tomtene kan man blant annet se Trollheimens dronning, Blåhø – det høyeste fjellet i den sentrale delen av Trollheimen. Svarthetta troner også majestetisk over Minilldalen.

Tomtene rives vekk

Tomtesalget er allerede i gang, og de første tre ble revet vekk etter en kort budrunde. I oktober 2019 legges ytterligere to ut for salg, av de i alt 33 regulerte tomtene. Interessen er langt høyere enn ved salg av andre hyttetomter i området.

— Folk har stått på venteliste i årevis for slike muligheter, så her gjelder det å melde interesse tidlig. Det er ingen grunn til å vente.
For tiden jobbes det med å få på plass vann, avløp og strøm til det splitter nye hyttefeltet, og etter planen kan selve hyttebyggingen starte allerede 1. juni.

Særegne forutsetninger i terrenget

I tillegg til at plasseringen i Trollheimen er enestående, er det kuperte terrenget i området ideelt for hyttebygging.

— Terrenget er kupert og variert. Det betyr at hyttene må bygges med en viss spredning og at naturen sørger for naturlig skjerming mellom tun og hytter.

Tomtene måles opp til en størrelse på rundt et dekar. Det er romslig med tanke på plasseringen, og betyr at man har godt med boltreplass rundt hytteveggene.

En perle omkranset av vakker natur

Naturen utenfor hyttedøren er allsidig. Her kan du gå dagsturer på flat og tørr mark, eller søke opp mot utfordrende topper og stier. Området byr altså på opplevelser for alle aldersgrupper, preferanser og årstider.

— Om du går ut på ski om vinteren er du straks inne på et 15 mil langt løypenettverk, og om sommeren er det rikelig med merkede turstier, sier Leif Jonny.

Alene og tett på grenda

Det betyr at de som flytter inn på Ørnkjell både har umiddelbar nærhet til butikk og kafé i grendesamfunnet på Nerskogen – og kan gå rett ut i det uendelige og praktfulle landskapet i Trollheimen.

Interessert i tomt på Ørnkjell? Snakk med Leif Jonny eller send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema på kontaktsiden:

Til kontaktsiden 

Les mer om tomtene her

Leif Jonny Lund
Salgsleder
72 42 64 90 / 906 56 192
leif@lundhytta.no

[parallax bottom]