Om tomtene

Ånegga er en av de flotteste hyttefeltene på Nerskogen (7393 Rennebu) og tomtene ligger i toppen av dette feltet. Her har du utsikt mot Granasjøen, Ramsfjellene og Leverdalen. Med helårsvei hele veien frem til tomtene har man enkel adkomst året rundt. Med en hytte her er du omkranset av et vakkert og allsidig turterreng hvor det fantastiske skiløypenettet på Nerskogen går gjennom hyttefeltet.

Prisantydning for den øverste tomten er 900 000 kr – og 950 000 kr for den nederste.
Dokumentavgift og tinglysningsgebyr i forbindelse med tomtekjøp kommer i tillegg til totalprisen.

Området

Oppdal og Rennebu har endeløse tilbud av fritidsaktiviteter året rundt. Her kan du fiske i både innsjø og elv (Orkla), drive stor- og småviltjakt og gå på turer til hundrevis av turmål i vakker natur. 

Her finner du også Barnas Naturverden, gokartbane, utallige skiløypenett, Nerskogen skisenter og Oppdal skisenter (alpint og oppkjørte skiløyper), bowlinghall, svømmehall, kino, curlinghall, golfbane, Opplev Oppdal, asfaltert rulleskiløype, skiskytingsanlegg, innvendig- og utvendig skytebane, samt flere anlegg og baner for ballsport.

Adkomst

Fra Oppdal sentrum: Følg Rv70 ca. 7 kilometer til Vognill. Ta av til høyre og følg Nerskogvegen (Fv 512) ca. 28 kilometer. Sving opp til venstre ved postkassestativet merket Ånegga. Kommer du til krysset ved demningen, har du kjørt for langt.

Fra Berkåk: Følg Fv 700 vestover fra Berkåk sentrum. Følg skilting mot Nerskogen. Kjør over dammen på Granasjøen, ta til venstre i krysset og så andre avkjørsel til høyre.

Lyst til å se nærmere på tomtene? Ring Geir-Arne Vada på 48169990
eller ta
kontakt via Finn-annonsen. 

anegga tomter