Brattsetveien Hyttegrend

Hyttetomter med sentral beliggenhet ved Gamle Kongevei/Pilegrimsleden.

Om Brattsetveien Hyttegrend

Velkommen til Brattsetveien Hyttegrend, et tomtefelt bestående av fem tomter – midt i et eldorado av fantastiske turmuligheter, med variert friluftsliv både sommer og vinter. Hyttefeltet har helårsvei, og er tilgjengelig med bil hele året. Ikke langt utenfor hyttedøra finner du aktiviteter for enhver smak, enten det er langrenn, topptur, sykling eller bærtur for hele familien.

Kun én av tomtene er bebygd. Det er mulighet for tilkobling til strøm, vann og kloakk. Tomtene er markert inn i vedlagte kart (1). Alle tomtene er flate, solvendte og ligger i barskogområde. Størrelsen per tomt er 1 mål (1000 m2) (eiet) etter gjeldende reguleringsplan.

Antall tomter
4
Pris fra
500 000,-
Vann og avløp
Avstand til Oppdal sentrum
30 km
Avstand til Berkåk sentrum
10 km
Avstand til Trondheim
90 km
Avstand til skiheis
30 km
Avstand til skiløyper
10 km
Avstand til butikk
10 km

[parallax]

Beliggenhet

Kommer du kjørende fra sør (E6), tar du av ved Kløftbrua og følger veien over Rennebuskogen (mot Skjephaug) i 7,5 km. Ta deretter av til venstre og følg Brattsetveien i ca. 750 m, før du svinger inn til venstre en siste gang følger veien ca. 300 m til hyttefeltet.

Kommer du kjørende fra Berkåk, følg Fv. 700 vestover og følg skiltingen mot Kløftet ved Skjephaugen. Følg veien mot Rennebuskogen i 6,8 km, kjør deretter inn på Brattsetveien til høyre og følg den i ca. 750 m – ta deretter til venstre og følg veien ca. 300 m til hyttefeltet.


Plankart

Plankart Reguleringsplan


Minnerike opplevelser i naturen

Hyttefeltets nærhet til Trollheimen betyr kort vei til urørt og storslagen natur. Områdene utenfor hyttedøra byr på både merkede turstier og uoppdagede terreng. Gode fiskevann hvor ørreten vaker er heller ikke langt unna tomtegrensa. Det er fint skiterreng rett ved tomtene og oppkjørte løyper finnes på Berkåk og i Gisnadalen (ca. 10 km til begge steder).

Enten du vil ha fart og spenning i alpinbakken, en behagelig tur til et av de mange fjellvatnene, eller gå topptur, er mulighetene for minnerike opplevelser uendelige.


For store og små

Rett i nærheten ligger også Barnas Naturverden, hvor det er gode turforhold for små barneføtter.  Uansett årstid og vær venter opplevelsene på deg – så du kan føle deg hjemme på fjellet.

Kontakt oss