Flåsæterenget hyttefelt

Et hytteområde med fin utsikt mot Granasjøen.

Om Flåsæterenget

Området rundt hyttefeltet gir en genuin følelse av å være på fjellet. Her har du naturen rett utenfor hyttedøra. Tomtene er lunt plassert i et solrikt terreng, omgitt av bjørk- og furuskog. På vinterstid er det brøytede veier frem til hver enkelt tomt. Her er det en felles løsning for vannforsyninger og renseanlegg, og strøm er lagt inn. Størrelsene på tomtene er fra 1000-1200 m2.

Uansett årstid byr området rundt hyttefeltet på gode turmuligheter – enten du ønsker å oppleve uberørt natur eller gå på oppmerkede stier. Kanskje går turen til en av turisthyttene i nærheten? Hyttene i hyttefeltet bygges av Lundhytta og vi hjelper deg gjerne med å bygge din drømmehytte her.

Antall ledige tomter
5
Vann og avløp
Avstand til Oppdal sentrum
35 km
Avstand til Berkåk sentrum
24 km
Priser fra
870 000,-
Avstand til skiheis
7 km
Avstand til skiløyper
200 meter

[parallax]

Beliggenhet

Kommer du kjørende fra Berkåk sentrum, følg Fv 700 vestover og etter 6,5 km tar du til venstre inn på Fv 510 som skilter til Nerskogen. Deretter følger du veien i 3 km, før du svinger inn på Fv 512 mot Granasjøen.  Omentrent midt på Granasjøen, kjører du av Fylkesveien 512 opp mot hyttefeltet.

Kommer du kjørende fra Oppdal sentrum, følger du Riksveg 70 vestover i ca 7 km, deretter svinger du inn til høyre inn på Fv 512 (skiltet Nerskogen). Følg deretter vegen i ca 28 km, for så å svinge av til venstre inn på hytteveien.

Plankart

Last ned plankart eller reguleringsplan som PDF.

Plankart Reguleringsplan

Opplevelser hos oss
Alle våre hyttefelt ligger midt i et eldorado av flotte turmuligheter. Hyttegrendene byr på varierte muligheter for friluftsliv, både sommer som vinter. Nærheten til Trollheimen betyr kort vei til urørt natur. Fjellområdene utenfor hyttedøra byr på merkede turstier hvor åpne turisthytter kan være turmålet – eller kanskje du heller ønsker å utforske terrenget utenfor stien og drikke vann fra en fjellbekk. Gode fiskevann hvor ørreten vaker er ikke langt fra solveggen på hytta – og om vinteren har du milevis med oppkjørte skiløyper rett utenfor døra.

Minnerike opplevelser i naturen
Noen dager ønsker du kanskje å finne et lite fjellvann, hvor du kan slå opp teltet og kikke på stjernene. Andre dager er det vakker utsikt fra sykkel eller ski som lokker deg ut i naturen. Enten du vil ha fart og spenning i alpinbakken, en behagelig kanotur på noen av Trøndelags mest legendariske fiskevann, eller gå tur i spektakulær natur – finnes det et utall av muligheter for minnerike opplevelser.

Her er det meste mulig for både store og små
Rett i nærheten ligger også Barnas Naturverden, her er det gode turforhold tilpasset små barneføtter. På det oppdemmede vannmagasinet Granasjøen, kan du prøve seilbrett eller leie en båt. Og når du blir sulten så har kiosken nystekte vafler. I Sørøyan finner du Malmstuggu – ei lita grillhytte som står åpen for alle, og er et trivelig samlingssted for både hyttefolk og turgåere. Uansett årstid og vær venter opplevelsene på deg – så du kan føle deg hjemme på fjellet.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Kontakt oss

Leif Jonny Lund

Salgsleder

90656192 / 72426490

leif@lundhytta.no
-->