Gisnadalen

Hyttetomter i lune Gisnadalen – perfekt for familien.


Om Gisnadalen

Sjarmerende Gisnadalen inviterer til familieidyll på hytta, omkranset av flott natur i rolige omgivelser. Kanskje hører du sauene breke fra en av dalens gårder, eller fuglene som kvitrer fra reservatet ved tjernet nederst i dalen? Med et rikt dyreliv som nabo og en rekke naturopplevelser tilpasset små barneføtter er Gisnadalen ideell for familieeventyr.

Fra hyttefeltet går en oppmerket løype til Barnas Naturverden, et spennende fjellområde øst i Trollheimen som ofte utforskes av både barn og voksne. For den dyreinteresserte er utkikkstårnet i fuglereservatet en fem minutters biltur unna hytta – ellers byr Gisnaelva på ørretfiske. Elva kan lett nås til fots av litt eldre barn, men for de minste er det nok lurest å ta bilen.

Grusveien fra hyttefeltet til Oppdal er en populær sykkelrunde blant både lokale og hytteeierne på sommerstid. Når snøen har lagt seg er skiturer et steinkast unna inngangsdøra, med bare noen hundre meter til nærmeste skiløype.

Gisnadalen hyttefelt er også en god lokasjon for den fjellvante topptur-klatrer. De majestetiske Ramsfjellene markerer skillet mellom Nerskogen og Gisnadalen, og er en utmerket utfordring for voksne fjell-entusiaster.

Antall tomter
5
Tomtestørrelser
1000 m2
Vei, vann og strøm
Avløp
Privat anlegg på hver tomt
Avstand til Oppdal sentrum
30 km
Avstand til Berkåk sentrum
26 km
Avstand fra Trondheim sentrum
109 km
Avstand til skiløyper
300 m
Avstand til Oppdal skisenter
34 km
Avstand til butikk
26 km
Priser fra
650.000

Beliggenhet og adkomst
Du kan kjøre helt frem til hyttefeltet på den kommunale grusveien – sommer som vinter. Med Oppdal som utgangspunkt følger du E6 nordover til du kommer til Kløft Bru.

 

 

Her tar du av og følger fylkesvei 6508 i ca. tre kilometer, før du tar av til grusveien mot Gisnadalen. Ved første kryss du ankommer på grusveien tar du til høyre, og etter fem minutter ankommer du hyttetomtene.

 

 

Plankart Reguleringsplan

 

Opplevelser hos oss
Alle våre hyttefelt ligger midt i et eldorado av flotte turmuligheter. Hyttegrendene byr på varierte muligheter for friluftsliv, både sommer som vinter. Nærheten til Trollheimen betyr kort vei til urørt natur. Fjellområdene utenfor hyttedøra byr på merkede turstier hvor åpne turisthytter kan være turmålet – eller kanskje du heller ønsker å utforske terrenget utenfor stien og drikke vann fra en fjellbekk. Gode fiskevann hvor ørreten vaker er ikke langt fra solveggen på hytta – og om vinteren har du milevis med oppkjørte skiløyper rett utenfor døra.

 

 

Minnerike opplevelser i naturen
Noen dager ønsker du kanskje å finne et lite fjellvann, hvor du kan slå opp teltet og kikke på stjernene. Andre dager er det vakker utsikt fra sykkel eller ski som lokker deg ut i naturen. Enten du vil ha fart og spenning i alpinbakken, en behagelig kanotur på noen av Trøndelags mest legendariske fiskevann, eller gå tur i spektakulær natur – finnes det et utall av muligheter for minnerike opplevelser.

 

 

Her er det meste mulig for både store og små
Rett i nærheten ligger også Barnas Naturverden, her er det gode turforhold tilpasset små barneføtter. På det oppdemmede vannmagasinet Granasjøen, kan du prøve seilbrett eller leie en båt. Og når du blir sulten så har kiosken nystekte vafler. I Sørøyan finner du Malmstuggu – ei lita grillhytte som står åpen for alle, og er et trivelig samlingssted for både hyttefolk og turgåere. Uansett årstid og vær venter opplevelsene på deg – så du kan føle deg hjemme på fjellet.

Kontakt oss

Leif Jonny Lund

Salgsleder

90656192 / 72426490

leif@lundhytta.no