Nerskogen hyttegrend

Innflytningsklare hytter og ledige tomter i Rennebu

Om Nerskogen Hyttegrend

Hyttegrenda ligger ved Sørøyåsen, med nærhet til Trollheimen og alle turmulighetene der. Området er barnevennlig med lett kupert terreng like i nærheten. Nerskogen Hyttegrend er et ypperlig område for de som ønsker gode turmuligheter i skog og mark. Her finnes det gode muligheter til å bruke fiskestang, langrennsski, fjellsko eller sykkel.

På vinterstid er det preparerte skiløyper i umiddelbar nærhet og du kan starte skituren fra hytteveggen.  Nerskogen Skisenter ligger heller ikke langt unna, dersom det er alpinski eller brett som frister mest. Høsten her oppe på Nerskogen Hyttegrend er også unik, med fantastiske farger og gode jaktmuligheter.

Antall ledige tomter
79
Tomtestørrelser
ca 420 M2
Vann og avløp
Avstand til Oppdal sentrum
30 km
Avstand til Berkåk sentrum
32 km
Priser pr tomt - påkoblingsavgift på avløp kommer i tillegg (42.000).
530 000,-
Avstand til skiheis
1,5 km
Avstand til butikk
500 m

[parallax]

Beliggenhet

Kommer du kjørende fra sør (Oppdal), tar du av på riksveg 70 på Vognlid, deretter kjører du Nerskogvegen mot Skarvatnet. Avkjøringen til hyttegrenda ligger på venstre side, ca 1 km etter at du har kjørt inn i Rennebu Kommune. Ganske nøyaktig 20,3 km fra Vognlidkrysset.

Kommer du nordfra (Via Granasjøen), er oppkjøringen til hyttegrenda på høyre side, ved Nerskogen Landhandel (Joker butikken).

Ønsker du en omvisning i nærområdet til hyttegrenda eller har vanskelig med å finne frem til tomtene, er det bare å ta kontakt med oss – så hjelper vi deg gjerne.

Plankart

Last ned plankart eller reguleringsplan som PDF.

Plankart Reguleringsplan

Opplevelser hos oss
Alle våre hyttefelt ligger midt i et eldorado av flotte turmuligheter. Hyttegrendene byr på varierte muligheter for friluftsliv, både sommer som vinter. Nærheten til Trollheimen betyr kort vei til urørt natur. Fjellområdene utenfor hyttedøra byr på merkede turstier hvor åpne turisthytter kan være turmålet – eller kanskje du heller ønsker å utforske terrenget utenfor stien og drikke vann fra en fjellbekk. Gode fiskevann hvor ørreten vaker er ikke langt fra solveggen på hytta – og om vinteren har du milevis med oppkjørte skiløyper rett utenfor døra.

Minnerike opplevelser i naturen
Noen dager ønsker du kanskje å finne et lite fjellvann, hvor du kan slå opp teltet og kikke på stjernene. Andre dager er det vakker utsikt fra sykkel eller ski som lokker deg ut i naturen. Enten du vil ha fart og spenning i alpinbakken, en behagelig kanotur på noen av Trøndelags mest legendariske fiskevann, eller gå tur i spektakulær natur – finnes det et utall av muligheter for minnerike opplevelser.

Her er det meste mulig for både store og små
Rett i nærheten ligger også Barnas Naturverden, her er det gode turforhold tilpasset små barneføtter. På det oppdemmede vannmagasinet Granasjøen, kan du prøve seilbrett eller leie en båt. Og når du blir sulten så har kiosken nystekte vafler. I Sørøyan finner du Malmstuggu – ei lita grillhytte som står åpen for alle, og er et trivelig samlingssted for både hyttefolk og turgåere. Uansett årstid og vær venter opplevelsene på deg – så du kan føle deg hjemme på fjellet.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Kontakt oss

Leif Jonny Lund

Salgsleder

90656192 / 72426490

leif@lundhytta.no
-->