Med kort reiseavstand fra alle himmelretninger i Midt-Norge ligger Trollheimen og Nerskogen – et hytteområde som byr på spektakulære turmuligheter, både sommer som vinter.

[parallax]

Nerskogens mest populære sommeraktiviteter

På Nerskogen finner du noe for enhver smak. Her kan du tilbringe fridagene dine midt i en helårsdestinasjon.

Trollheimen er kjent for sine flotte toppturmuligheter, men her finner du også lune daler med små elver, vakre vann og storslagne utsiktspunkter. Området byr på et spektakulært turterreng som passer for hele familien.

Trekanten er en fantastisk langtur som går mellom Gjevilvasshytta, Jøldalshytta og Trollheimshytta. Denne turen er selve klassikeren blant hytte til hytte-turene i Trollheimen.

Barnas naturverden er tilrettelagt for barneføtter. Stiene på denne turen er godt oppmerket og naturen byr på et variert terreng som vil imponere både store og små. Dette er en flott turmulighet for hele familien.

Vi kan også anbefale å gå turen langs Minilla-elven, hvor du finner den populære heisen som går over vannet. Denne turopplevelsen er like moro for voksne som for barn. I Trollheimen og Nerskogen er det fine fiskemuligheter i flere av områdets fine fiskevann. Det vakre naturlandskapet inviterer også på gode jaktmuligheter.

[parallax]

Nerskogens mest populære vinteraktiviteter

På vinterstid har du nærhet til milevis med preparerte skiløyper. Rett utenfor hytteveggen på Nerskogen, kan du gli over viddene med utsikt til Trollheimens flotte fjellformasjoner.

Løypenettet går helt til Oppdal – så her har du et mylder av ruter å velge blant. Vi vil anbefale å legge skituren til Gjevilvassdalen – dalen hvor langrennsfolket trives ekstra godt. På Nerskogen Løypeforening sine nettsider finner du oversikt over skisporene.

[parallax]

Er du en av dem som foretrekker nedoverski, finnes det et skisenter på Nerskogen med tre heiser og mulighet for flere ulike nedfartsløyper. 

Trollheimen og Nerskogen byr også på varierte toppturer. Fra hytteområdene er du og bare en liten kjøretur unna alpinbakkene på Oppdal.

Trollheimen Husky er en annen populær vinteraktivitet, som lar deg oppleve naturen ved hjelp av hundespann.

[parallax]

Sommer som vinter finner du alle turmulighetene rett utenfor hytteveggen – perfekt tilrettelagt for unike opplevelser

Nerskogen og Trollheimen er kjært for oss i Lundhytta, og lokal forankring er selve fundamentet i alt vi gjør. I hver eneste hyttevegg sitter det lokal historie og håndverkertradisjoner.

Vi jobber med kortreiste materialer og våre dyktige og erfarne snekkere har alltid et bevisst forhold til de egenskapene og særpreget den enkelte hytteeieren  ønsker seg.

Alle materialer som brukes i en Lundhytte kommer fra leverandører og produsenter i nærheten. Tømmeret kommer fra utvalgte skoger i Midt-Norge. Vinduer blir produsert i Gauldalen, og panelet leveres fra Meldal.

Kortreiste materialer, skreddersydde løsninger og solid håndverk – bidrar til at kundene får ei hytte av aller beste kvalitet.

Ta kontakt med oss

[parallax bottom]