På Nerskogen i Rennebu, midt i Trollheimen, har vårt verksted vært en travel arbeidsplass i over 30 år. Det har blitt stadig utbygd, etter hvert som etterspørselen har økt. Nå har det blitt et stort verksted med kapasitet til å bygge 30 individuelle fjellhytter i året. Vakre stavlafthytter, nøkterne sportshytter og moderne fjellhytter. Alle hyttene er forskjellige og nøye tilpasset eierne sine, akkurat slik de vil ha det.

Verkstedet på Nerskogen

I et lite produksjonslokale på Nerskogen startet et lokalt bedriftseventyr – som tretti år senere skulle bli en fullskala hytteprodusent.

Les hele historien om verkstedet her!

Lokale råvarer

Alle materialer som brukes i ei Lundhytte kommer fra leverandører og produsenter i nærheten: Tømmeret kommer fra utvalgte skoger i Midt-Norge. Vinduer blir levert av en produsent i Gauldalen. Panel blir produsert i Meldal. På denne måten bidrar vi positivt til lokalsamfunnet vårt, samtidig som kundene våre får ei hytte av aller beste kvalitet. Solid og kortreist.

Filmsnutt fra Nerskogen: Hjemme på fjellet

Alle Lundhytter er forskjellige

Alle hytteeiere er forskjellige. Noen ønsker seg enkelhet og andre drømmer om tradisjonsbygg og utskjæringer. Noen har store familier og andre er få. Uansett behov og smak får alle hytteeiere ei hytte som er skreddersydd hos oss. Det er slik vi gjør det. De viktigste kjennetegnene ved ei Lundhytte er at ingen av dem er helt like og at alle er av beste håndverksmessige kvalitet.

Vi tar hele prosessen

Realisering av hyttedrømmen starter med et besøk hos oss på Nerskogen. Her diskuterer vi både behov, interesser og smak. Vi ser på hyttemodeller og vurderer hyttetomter, og tar deg gjerne med på visning i hytter i nærområdet. Vi skisserer og planlegger sammen med deg og hjelper deg helt fra den spede drøm til hyttetomt og nøkkelferdig, innflyttingsklar hytte. Sammen blir vi enige om veien videre. Vi tar gjerne ansvar for hele prosessen og er i nær dialog med deg hele veien. Vi leverer den hytta du drømmer om til avtalt tid og pris – uten skjulte kostnader.
Få gode tips til en god kjøpsprosess her.

Hjemme på fjellet

Vi som bygger Lundhytta bor selv i de områdene hvor hyttene står. Rett som det er møter vi kundene våre på nærbutikken eller i skisporet. Det gir en stor motivasjon for å alltid levere høy kvalitet til avtalt tid og pris. Vi bor her – og vil vi gjerne at du også skal føle deg hjemme

[parallax]

Er Lundhytta svaret på din hyttedrøm?

Du trenger forresten ikke å ha bestemt deg for noe før du besøker oss. Ta deg en tur til Nerskogen og se deg rundt. Opplev Trollheimen fra innsiden. Besøk oss og få deg en omvisning på verkstedet vårt. Eller ring oss. Fortell oss hva du drømmer om – det er helt uforpliktende. Vi setter pris på at du vurderer Lundhytta som et svar på din hyttedrøm.
Kontakt oss i dag, så avtaler vi veien videre.
Til kontaktsiden

Historien om Nerskogen

For snart 100 år siden startet bureisinga på Nerskogen. I 1927 flyttet en ung familie til Gregosen på Nerskogen – oppdalingen Halvar Engelsjord, kona Elen og deres tre barn Anna, Klara og Martinus. Disse var de første fastboende på Nerskogen. Ved Gregosen står en stein til minne om dette. Familiens første bosted er også bevart. Tidlig i 1930 årene kom nye tilflyttende til Nerskogen – fem oppdalinger og fire rennbygger. På den tiden var det dårlig vegsamband til bygdene Rennebu og Oppdal.

Da det i 1936 ble vei til Nerskogen, så Selskapet Ny Jord muligheter for et større nybrottsfelt på Nerskogen. Og Ny Jord kjøpte et felt i Sørøyåsen på 18 000 mål. Selskapet parsellerte i 1936-37 ut ca. 30 nye bruk. I 1937-39 ble 21 bruk besatt; da for det meste av folk som før ikke hadde egen heim, og de fleste tok til med to tomme hender.

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev

[parallax bottom]