Hvordan velger jeg riktig hyttetomt? 

Å velge blant utallige hyttetomter kan være en krevende prosess. Drømmehytta kan være så mangt og det som er riktig for noen, er ikke nødvendigvis riktig for deg. Det handler om mye mer en bare kvaliteten, materialet og måten den er bygget på. Omgivelsene og plasseringen er vel så viktig.

Vi kan anbefale hyttetomt på vakre Nerskogen i Trollheimen hvor vi disponerer flere hyttefelt. Nerskogen er et flott område og stiller med alt man måtte trenge til å ha ei hytte hele året gjennom. Mange Lundhytta-eiere ble begeistret for området allerede ved sitt første møte med Nerskogen. Vi vil gjerne få vise deg rundt.

Opplevelser i Trollheimen
På Nerskogen finner du Granasjøen, som er vannmagasin for Grana Kraftverk. Det ble oppdemt i forbindelse med utbyggingen av Orkla og Grana på 1980-tallet. Her er det fin fisk å få, og båt kan leies ved Granasjøen Kiosk, der de også tilbyr kaffe, nystekte vafler og andre kioskvarer, samt enkel camping og annen overnatting. Det er også gode vilkår for seilbrett på sjøen.

Om vinteren er det godt tilrettelagt med oppkjørte skiløyper like ovenfor Nerskogen Hyttegrend, og på andre siden av dalen ligger Nerskogen Skisenter. Nerskogen Skisenter har til sammen 7,5 km nedfartsløyper. Fint turterreng for langrennsski, samt 1,2 km kjelke-nedfart.

 

Hvordan skiller jeg hyttetomter fra hverandre? 

For mange er beliggenheten veldig viktig. Andre viktige faktorer kan være avstand til nærmeste nabo, tilgang til fasiliteter og dine favorittaktiviteter, ankomst og ikke minst, mulighetene hyttetomta gir for å kunne bygge nettopp din drømmehytte.

En god hyttetomt er en kombinasjon av de tingene du oppfatter som viktigst for deg og dine. Uansett hva det er så skal vi i Lundhytta klare å finne noe som passer for deg. Du kan bruke oss som både rådgiver og en som hjelper deg med å gjennomføre hele prosessen – med både kjøp av hyttetomt og bygging av selve hytta.

 

Finn din drømmetomt

Vi hjelper deg med hyttetomt– enten det er på Oppdal, i Rennebu, på Berkåk, eller kanskje du har sett deg ut et helt annet sted. Vi kjenner nærområdet vårt godt og vi kjenner faget vårt godt. Med 30 års erfaring er dette noe vi virkelig kan og brenner for.

Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper deg med å komme ett steg nærmere hyttedrømmen. Her kan du også ta en titt på de forskjellige hyttemodellene vi tilbyr.

Til kontaktsiden

[parallax]