Hyttekatalog – Oppfyll din hyttedrøm

Drøm deg bort i vår hyttekatalog

Alle har forskjellige behov og ønsker for sin hytte. Vi i Lundhytta har derfor satt sammen en skreddersydd hyttekatalog som skal hjelpe deg på veien mot drømmehytta. 

Hos Lundhytta kan du komme med blanke ark, med noen tanker og ønsker, eller en fullstendig plan for din hyttedrøm.
Uansett hvor i prosessen du er, jobber vi sammen og skreddersyr din hyttedrøm. Vi har oppfylt våre kunder sine hyttedrømmer i over 30 år, og hver eneste hytte er forskjellig og nøyaktig tilpasset eiernes ønsker. Nylig samarbeidet vi med Per og familien hans. Les mer om hvordan de fikk sin drømmehytte gjennom samarbeidet med oss.

Hytter som tilpasses dine behov

Vår hyttekatalog er første steg på veien mot å bli hytteeier. Vi ønsker at katalogen blir brukt som en inspirasjonskatalog, der alle eksemplene
du ser kan tilpasses dine behov. Hyttekatalogen vil vise deg tradisjonelle stavlaftshytter, nøkterne sportshytter og moderne fjellhytter – Vi viser deg naturskjønne Trollheimen og hvordan vi jobber for at du skal føle deg hjemme på fjellet.

I Lundhytta har vi egne snekkerlag som har lang erfaring med å bygge forskjellige hytter som tilpasses kundens ønsker. Vi finner alltid det snekkerlaget som passer best til å sette opp din hytte i tråd med dine ønsker. Er du interessert i å lære mer om oss i Lundhytta? Lær mer om oss og hvordan vi jobber her. Du kan også se nærmere på noen av våre hyttemodeller eller ta en titt på noen av hyttefeltene/hyttegrendene vi kan finne hyttetomter til deg.

Har du funnet inspirasjonen du trenger i hyttekatalogen vår? Vi bistår deg gjennom hele hyttebyggingsprosessen, fra A til Å. Vi står alltid klar til å hjelpe deg, uansett hvor du er i prosessen.

Lurer du på noe rundt hyttekatalogen, hyttetyper, tomter eller noe helt annet? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg og svarer på alle dine spørsmål.


 

Fyll ut skjemaet under så sender vi deg vår hyttekatalog.

Katalogbestilling: Ved å sende inn dette kontaktskjemaet leverer du din kontaktinformasjon til oss i Lundhytta. Vi lagrer kontaktinformasjonen, slik at vi kan følge opp hyttedrømmen din i fremtiden.

=