Kåsenget Hyttegrend

Solvendte hyttetomter med en fantastisk utsikt over Nerskogen.

Om Kåsenget Hyttegrend

Tomtefeltet består av tre hyttegrender med tilhørende renseanlegg for kloakk og vann, i tillegg er det lagt opp til strøm til hver tomt. Den øverste grenda er utarbeidet og tomtene er byggeklare. Alle tomtene er solvendte og størrelsen per tomt er på 1000 m2. Hyttefeltet har helårsveier, som gjør det like lett å komme seg opp på hytta både sommer som vinter.

Rett utenfor hyttedøra vil du finne gode turmuligheter. Enten du er glad i langrenn, toppturer, sykling, bærturer eller familieturer, vil hyttefeltet passe svært godt.

Antall tomter
12
Priser fra
1 200 000,-
Vann og avløp
Avstand til Oppdal sentrum
25 km
Avstand til Berkåk sentrum
35 km
Avstand til skiheis
2,5 km
Avstand til skiløyper
0-500 m
Avstand til butikk
2 km

[parallax]

Beliggenhet

Kommer du kjørende fra sør (Oppdal sentrum) følg Rv70 til du kommer til Vognill (ca 7 kilometer). Deretter tar du til høyre på Nerskogvegen (Fv 512) og følger vegen i ca 17 kilometer. Se etter skiltet Kåsenget – ta av ved skiltingen på høyre side. 

Kommer du kjørende fra Berkåk, følg Fv 700 vestover og følg skiltingen mot Nerskogen. Kjør så over dammen på Granasjøen for så å ta til venstre og fortsett i ca 10 kilometer. Se etter skiltingen «Kåsenget» på høyre side, og ta av til høyre ved skiltet.

Plankart

Last ned plankart eller reguleringsplan som PDF.

Plankart  Reguleringsplan

Opplevelser hos oss
Alle våre hyttefelt ligger midt i et eldorado av flotte turmuligheter. Hyttegrendene byr på varierte muligheter for friluftsliv, både sommer som vinter. Nærheten til Trollheimen betyr kort vei til urørt natur. Fjellområdene utenfor hyttedøra byr på merkede turstier hvor åpne turisthytter kan være turmålet – eller kanskje du heller ønsker å utforske terrenget utenfor stien og drikke vann fra en fjellbekk. Gode fiskevann hvor ørreten vaker er ikke langt fra solveggen på hytta – og om vinteren har du milevis med oppkjørte skiløyper rett utenfor døra.

Minnerike opplevelser i naturen
Noen dager ønsker du kanskje å finne et lite fjellvann, hvor du kan slå opp teltet og kikke på stjernene. Andre dager er det vakker utsikt fra sykkel eller ski som lokker deg ut i naturen. Enten du vil ha fart og spenning i alpinbakken, en behagelig kanotur på noen av Trøndelags mest legendariske fiskevann, eller gå tur i spektakulær natur – finnes det et utall av muligheter for minnerike opplevelser.

Her er det meste mulig for både store og små
Rett i nærheten ligger også Barnas Naturverden, her er det gode turforhold tilpasset små barneføtter. På det oppdemmede vannmagasinet Granasjøen, kan du prøve seilbrett eller leie en båt. Og når du blir sulten så har kiosken nystekte vafler. I Sørøyan finner du Malmstuggu – ei lita grillhytte som står åpen for alle, og er et trivelig samlingssted for både hyttefolk og turgåere. Uansett årstid og vær venter opplevelsene på deg – så du kan føle deg hjemme på fjellet.

Kontakt oss

Nils Petter Hårstad

91858098

nphaarstad@gmail.com
-->