Sørøyan

Hyttefeltet Sørøyan ligger ved foten av fjellet Leverkinna, med utsikt ut over Trollheimen, Nerskogen og Granasjøen.

Om Sørøyan

Sørøyan har tilrettelagt helårsveier til tomtene, vann, kloakk og strøm. Hyttefeltet er preget av store friarealer hvor tomtene ligger relativt spredt. Her har du nærhet til skog og mark, med en fin utsikt mot Trollheimen og Granasjøen. Fjellturer og fiskemulighetene i nærheten av hyttefeltet er unike.

Sørøyan befinner seg midt mellom Trollheimen og Barnas Naturverden.

Nerskogen Skisenter ligger bare fem minutter unna tomtefeltet. Her kan hele familien kose seg i alpinbakken. Om dette ikke frister, kan man bytte ut slalåmskiene med langrennsski og benytte seg av milevis med preparerte skispor – fra hytteveggen til Leverdalen eller gjennom Sørøyåsen. Fjellturer er også en utmerket mulighet fra hyttefeltet.

I Sørøyan finner du «Malmstuggu»- ei lita grillhytte som står åpen for alle, og er et trivelig samlingssted for både hyttefolk og turgåere.

Antall tomter
60
Vann og avløp
Priser fra
850 000,-
Avstand til Oppdal sentrum
30 km
Avstand til Berkåk sentrum
28 km
Avstand til butikk
2,5 km
Avstand til skiheis
2 km
Avstand til skiløyper
0-200 m

[parallax]

Beliggenhet

Kommer du kjørende fra Oppdal, følg Rv 70 i 6 km før du tar avkjørselen til høyre ved Vognill. Deretter følger du Nerskogveien (Fv 512) gjennom grenda, for så å ta avkjørselen til høyre som er merket Leverdalsvegen. Følg så grusvegen over brua og ta første avkjørsel til høyre.

Kommer du kjørende fra Berkåk, følg Fv 700 fra sentrum og følg skiltingen til Nerskogen via Fv 510 og Fv 512. Når du kommer til bebyggelsen på Nerskogen, tar du av på avkjørselen til venstre som er merket Leverdalsvegen. Deretter følger du grusvegen over brua, for så å ta første avkjørsel til høyre.

Plankart

 

Last ned plankart eller reguleringsplan som PDF.

Plankart Reguleringsplan

Opplevelser hos oss
Alle våre hyttefelt ligger midt i et eldorado av flotte turmuligheter. Hyttegrendene byr på varierte muligheter for friluftsliv, både sommer som vinter. Nærheten til Trollheimen betyr kort vei til urørt natur. Fjellområdene utenfor hyttedøra byr på merkede turstier hvor åpne turisthytter kan være turmålet – eller kanskje du heller ønsker å utforske terrenget utenfor stien og drikke vann fra en fjellbekk. Gode fiskevann hvor ørreten vaker er ikke langt fra solveggen på hytta – og om vinteren har du milevis med oppkjørte skiløyper rett utenfor døra.

Minnerike opplevelser i naturen
Noen dager ønsker du kanskje å finne et lite fjellvann, hvor du kan slå opp teltet og kikke på stjernene. Andre dager er det vakker utsikt fra sykkel eller ski som lokker deg ut i naturen. Enten du vil ha fart og spenning i alpinbakken, en behagelig kanotur på noen av Trøndelags mest legendariske fiskevann, eller gå tur i spektakulær natur – finnes det et utall av muligheter for minnerike opplevelser.

Her er det meste mulig for både store og små
Rett i nærheten ligger også Barnas Naturverden, her er det gode turforhold tilpasset små barneføtter. På det oppdemmede vannmagasinet Granasjøen, kan du prøve seilbrett eller leie en båt. Og når du blir sulten så har kiosken nystekte vafler. I Sørøyan finner du Malmstuggu – ei lita grillhytte som står åpen for alle, og er et trivelig samlingssted for både hyttefolk og turgåere. Uansett årstid og vær venter opplevelsene på deg – så du kan føle deg hjemme på fjellet.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Kontakt oss

-->