Ei hytte fra Lundhytta er bygd av ærekjære og erfarne fagfolk, og er bygd for å kunne brukes av mange generasjoner. Selv om hytta står stødig, kan bruksbehovet endre seg gjennom årene. Man kan ha behov for mer plass, tilrettelegging for store og små, eldre eller yngre. Kanskje  har du behov for å pusse opp bad eller kjøkken? Dette har vi tatt høyde for.

Egen serviceavdeling

Etter økt etterspørsel fra hytteeiere på Nerskogen, Oppdal og Rennebu har vi i Lundhytta opprettet en egen serviceavdeling. Avdelingen består av dyktige fagfolk som står klare til å hjelpe deg med ditt rehabiliteringsprosjekt, oppussing og tilbygg.

Dette er et tiltak som vi har valgt å gjennomføre for å kunne tilby våre gamle og fremtidige hytteeiere muligheten til å få maksimal utnyttelse av sin hytte. Med en egen avdeling knyttet til rehabilitering, ombygging og tilbygg, frigjør vi også mer tid og resurser som kan brukes til å realisere enda flere hyttedrømmer.

Forankring i lokalmiljøet

Vi i Lundhytta tar vare på lokalmiljøet og gjør vårt for å skape lokale arbeidsplasser og vekst. Alle våre råvarer, så langt det lar seg gjøre, kommer fra lokale leverandører og produsenter. Tømmeret vi bruker kommer fra utvalgte skoger i Midt-Norge, vinduer produseres i Gauldalen og panelet kommer fra Meldal. På den måten kan vi garantere hytter av beste kvalitet, samtidig som vi bidrar vi til positiv vekst i lokalsamfunnet.

 

Trykk her for å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt prosjekt i dag.