En hytte eller fritidsbolig er en investering som skal gi glede og hvilepuls i mange generasjoner. Les videre for tre av våre beste tips på veien mot hyttedrømmen. 

Tips 1. Hvor vil du sette opp hytta di?

Beliggenhet er viktig når man skal velge hytte, enten det er på fjellet, eller ved sjøen. I Norge selges flest fjellhytter i de mest populære turområder som Trysil, Beitostølen – og Oppdal. Lundhytta tilbyr både hytter og tomter i et av Norges mest populære områder.

Våre hyttetomter rundt Nerskogen ligger over 700 meter over havet, vekk fra all urban støy. Her kan du og dine finne roen i mektige naturomgivelser, samtidig som du kun er en kort kjøretur unna Oppdal sentrum.

Ta en nærmere kikk på våre tomter her.

Tips 2. Hvilken hytte er rett for deg?

Har du alltid hatt den perfekte hytta i tankene, eller er du usikker på hva som finnes og hvilke muligheter du har? Lundhytta tegner hytta slik du vil ha den! Det viktigste i en slik prosess er at du blir fornøyd, og at du ender opp med ei funksjonell hytte som kan gi deg og dine gode opplevelser og minner gjennom generasjoner.

Trenger du litt hjelp til å finne akkurat din hytte har vi flere Hyttemodeller du kan velge mellom, eller bruke som utgangspunkt. Vi har både moderne, tradisjonelle og blandings-modeller å velge fra.

Tips 3. Vår erfaring sikrer deg en ryddigere prosess

En hytte på fjellet er en stor investering for de aller fleste. Vi i Lundhytta har hjulpet folk og familier med å realisere hyttedrømmen i mange år. Vi deler gjerne våre erfaringer og hjelper deg med å få oversikt over de økonomiske utgiftene og hva du bør tenke på før du setter i gang en slik prosess.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat, så hjelper vi deg.