Lundhytta - Ørnkjell Hyttefelt

Ørnkjell

Ettertraktede og eksklusive tomter i et levede grendesamfunn i Trollheimen

Om Ørnkjell

Hyttefeltet ligger i en perle omkranset av vakker natur. Fra tomtene kan man blant annet se Trollheimens dronning, Blåhø – det høyeste fjellet i den sentrale delen av Trollheimen. Svarthetta troner også over Minilldalen. Du kan lese mer om det unike hyttefeltet her.

Naturen utenfor hyttedøren er allsidig. Her kan du gå dagsturer på flat og tørr mark, eller søke opp mot utfordrende topper og stier. Området byr altså på opplevelser for alle aldersgrupper, preferanser og årstider. Om du går ut på ski om vinteren er du straks inne på et 15 mil langt løypenettverk, og om sommeren er det rikelig med merkede turstier.

Hvis du flytter inn på Ørnkjell har du både umiddelbar nærhet til butikk og kafé, og kan gå rett ut i det uendelige og praktfulle landskapet i Trollheimen.

Antall tomter
33
Tomtestørrelser
ca 1000 m2
Vei, vann og avløp
Avstand til Oppdal sentrum
27 km
Avstand til Berkåk sentrum
35 km
Avstand fra Trondheim sentrum
120 km
Avstand fra Kristiansund/molde
180 km
Avstand til skiløyper
300 m
Avstand til Nerskogen skisenter
4 km
Avstand til butikk
3,5 km

[parallax]

 

Plankart

Last ned plankart eller reguleringsplan som PDF.

Plankart Reguleringsplan

[parallax]

Opplevelser hos oss
Alle våre hyttefelt ligger midt i et eldorado av flotte turmuligheter. Hyttegrendene byr på varierte muligheter for friluftsliv, både sommer som vinter. Nærheten til Trollheimen betyr kort vei til urørt natur. Fjellområdene utenfor hyttedøra byr på merkede turstier hvor åpne turisthytter kan være turmålet – eller kanskje du heller ønsker å utforske terrenget utenfor stien og drikke vann fra en fjellbekk. Gode fiskevann hvor ørreten vaker er ikke langt fra solveggen på hytta – og om vinteren har du milevis med oppkjørte skiløyper rett utenfor døra.

Minnerike opplevelser i naturen
Noen dager ønsker du kanskje å finne et lite fjellvann, hvor du kan slå opp teltet og kikke på stjernene. Andre dager er det vakker utsikt fra sykkel eller ski som lokker deg ut i naturen. Enten du vil ha fart og spenning i alpinbakken, en behagelig kanotur på noen av Trøndelags mest legendariske fiskevann, eller gå tur i spektakulær natur – finnes det et utall av muligheter for minnerike opplevelser.

Her er det meste mulig for både store og små
Rett i nærheten ligger også Barnas Naturverden, her er det gode turforhold tilpasset små barneføtter. På det oppdemmede vannmagasinet Granasjøen, kan du prøve seilbrett eller leie en båt. Og når du blir sulten så har kiosken nystekte vafler. I Sørøyan finner du Malmstuggu – ei lita grillhytte som står åpen for alle, og er et trivelig samlingssted for både hyttefolk og turgåere. Uansett årstid og vær venter opplevelsene på deg – så du kan føle deg hjemme på fjellet.

Kontakt oss

Leif Jonny Lund

Salgsleder

90656192 / 72426490

leif@lundhytta.no